Novo na svetskom tržištu – prvi sokić za pse!

King’s Choice je potpuno novi brend koji donosi inovaciju u svet dodataka ishrani za ljubimce. Sa svojim revolucionarnim proizvodom – sokićem za pse, napravili smo veliki korak ka unapređenju i poboljšanju zdravlja naših četvoronožnih prijatelja.

Ono što posebno izdvaja King’s Choice sokić za pse od drugih dodataka ishrani je njegova ukusna i osvežavajuća formula. Dolazi u raznim ukusima, kao što su ananas, malina i borovnica. Ova neodoljiva mešavina predstavlja spoj vrhunskog kvaliteta, pažljivo odabranih sastojaka i izvanrednog ukusa, koji će zadovoljiti i najizbirljivije četvoronožne prijatelje.

Razvijen uz stručno znanje veterinara i nutricionista, sadrži samo visokokvalitetne i prirodne sastojke. Bogat je esencijalnim hranljivim materijama poput vitamina, minerala i antioksidanata koji podržavaju imunološki sistem, održavaju zdravu kožu i dlaku, jačaju zglobove i kosti, i doprinose opštem blagostanju psa.

Proizvodnja King’s Choice sokića odvija se u modernoj fabrici, lociranoj u Petrovcu na Mlavi. Fabrika je opremljena najsavremenijim mašinama koje omogućavaju održavanje visokih standarda kvaliteta i sprovođenje HACCP standarda.

Proizvod ćete uskoro moći pronaći u pet shopovima, različitimmaloprodajnim objektima, pet-friendly kafićima, grooming salonima itd.

Verujemo da će King’s Choice postati omiljeni izbor vlasnika pasa širom sveta, pružajući njihovim ljubimcima srećan i zdrav život.

Share the Post:

Related Posts

Otvaranje fabrike

Zvanično otvaranje fabrike realizovano je u utorak 4. jula. 2023. godine. Hvala svima koji su svojim prisustvom uveličali ovaj  svečani

Read More

Sajam

Izuzetno nam je zadovoljstvo što smo  24. i 25. februara 2024. godine  imali priliku da predstavimo naše proizvode na  najvećoj

Read More